Színes

Bikinis férfiak leptek el egy orosz benzinkutat

Furcsa akcióval próbált hírnevet szerezni a benzinkút, de egyvalamire nem gondoltak...

2019.11.24 15:56ma.hu

A Szamarában található benzinkútnál arra gondoltak, ha sikerül csinos nőket odacsábítani, akkor tömegesen jönnek majd a férfiak is. Ezért nagyszabású akciót hirdettek: három órán keresztül ingyen tankolhatott mindenki, aki bikiniben érkezett.

Igen ám, csak azt nem kötötték ki a marketingesek, hogy csak nők mehetnek bikiniben ingyen benzinért, így kis idő alatt elárasztották a kutat a lengén öltözött férfiak. Néhányan még a bikinihez illő tűsarkú topánt is felvettek.

A baki ellenére olyan jól sikerült az akció, hogy egy ukrán kútnál meghirdették: a szamarai akció első évfordulóján náluk is ingyen kaphatják a benzint a bikiniben érkezők. Az ukrán kútnál már azt is kihangsúlyozták, hogy férfiakat is várnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.