Németország

Összedőlt egy színpad Németországban, sokan megsérültek

A színpad egy része összedőlt.

2019.09.01 09:15MTI

A rendkívüli szeles és esős időjárás miatt összedőlt a színpad egy része a Casper és Marteria zenekar szabadtéri koncertjén szombaton a németországi Essenben, mintegy harmincan megsérültek, ketten súlyosan.

A mentők a helyszínen nagyjából 150 embert láttak el, a legtöbbjüket azért, mert sokkos állapotba kerültek - írja a Süddeutsche Zeitung. A koncertre mintegy 18 ezren voltak kíváncsiak.

A mentést hátráltatta a heves eső és az erős széllökések. Kezdetben a zenészek ügyet sem vetettek a rossz időre, de egy rövid, ám nagy mennyiségű csapadékkal járó zivatar után véget vetettek a koncertnek.

A baleset akkor következett be, amikor az erős szél miatt a színpad széleire fellógatott két óriási kivetítő közül leszakadt az egyik.

A rendőrség megkezdte az eset kivizsgálását, a várható időjárásra a koncert előtt figyelmeztetést adtak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.