USA

Bombariadó miatt órákra lezárták a világ egyik legforgalmasabb hídját

Bombariadó miatt lezárták New Yorkban a George Washington hidat csütörtökön késő este mindkét irányban a közlekedés elől.

2019.08.23 07:37MTI

A Hudson folyón átívelő kétszintes híd az egyik legforgalmasabb a világon, így komoly fennakadást okozott, hogy a híd felső szintjén helyi idő szerint este kilenckor talált gyanús készülék miatt fel kellett függeszteni a forgalmat.

Az alsó szinten másfél, a felsőn két órán keresztül nem lehetett közlekedni – írta a CBS. Arról, hogy végül is mi volt a híd New Jersey felőli oldalán talált eszköz, nem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.