Állatok

Szívszorító fotók készültek egy daganatos őzről

Alig látszik az állat teste a rajta nőtt tumoroktól.

2019.08.10 10:37ma.hu

Szívszorító fotókat tett közzé a Facebook-on Julie Carrow fényképész egy őzről, melynek szinte teljesen beterítik a testét a szemölcsszerű daganatok. A fotós a dél-minnesotai Pipestone-ban dolgozott, amikor az állat elment mellette. Carrow értesítette a helyi kormányügynöséget.

Michelle Cartensen sz ügynökségtől ezután közölte, hogy az állat súlyos fibrómás betegségben szenved, amelyet egy vírus okoz. A daganatok valószínűleg hatással vannak a látására és a mozgására is, mely megnehezítheti a ragadozóktól való megmenekülést. Lehetséges, hogy ezek vissza fognak fejlődni a testén és túléli, de az is lehet, hogy közben könnyű prédává válik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.