Állatkínzás

'Köszönet a helyi állatvédőknek, Zárva'

Bezárt a kocsma az állatkínzás miatt.

2019.08.10 08:19ma.hu

Többen is értetlenül fogadták, hogy bezárt a Baranya megyei Dencsházán a kocsma, mert az ott dolgozó egyik munkatárs egy kutyát veretett agyon egy falubelivel. Az állat még élt, amikor elásták. A kocsmáros ellen állatkínzás miatt eljárás indult, ami után ott egy kis demonstrációt tartottak állatvédők. Ezután döntött úgy a tulajdonos, hogy neki ilyen konfliktusokra nincs szüksége, inkább bezár - számolt be az ATV Híradó.

"Köszönet a helyi állatvédőknek, Zárva”. Ez a felirat fogadja most azokat, akik a Baranya megyei Dencsháza kocsmájában szeretnék a hőséget enyhíteni. A helyiek szerint az állatvédők olyan helyzetet teremtettek, ami a tulajdonosnak kellemetlen.

A falubeliek azt is elmondták, hogy nem a tulajdonos verette agyon a kutyáját, hanem egy alkalmazott az, aki ellen az eljárás folyik. Az állatvédők szerint a kocsma bezárása megdöbbentő válasz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.