Állati

Hős kutyák mentettek meg egy kisbabát egy kobrától - videó

Az egyik kutya belehalt a küzdelembe, társa pedig megvakult.

2019.07.24 19:39ma.hu

Egy Fülöp-szigeteki háznál történt a felkavaró eset.  Egy kobra a család egyedül alvó egyéves kisbabájának a szobája felé indult, ám a két hős házőrző, Miley és Moxie nem engedték a gyermek közelébe. Perceken keresztül rángatták, harapdálták a kígyót, mely nem sokkal később ki is múlt.

Sajnos nem csak a kobra számára lett végzetes a harc, a barna kutya, Miley is belehalt sérüléseibe. Társa, Moxie pedig súlyosan megsebesült, mindkét szemére megvakult.

Gazdájuk, Paul a Metro magazinnak azt mondta, nagyon büszke rájuk és elmondhatatlanul hálás a kutyáinak, akik megmentették egyetlen gyermeke életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.