Állati

Videón az oroszlánbébi, akiről az Oroszlánkirály Simbáját mintázták

Július elején mutatták be Az oroszlánkirály 'élőszereplős' változatát, most megismerheti a kisoroszlánt, akiről a főszereplőt, Simbát mintázták.

2019.07.24 16:02ma.hu

Az új film történetileg nem különbözik az 1994-es eredetitől, ám a digitális technika fejlődésének köszönhetően igazán természetközeli élményt adhat a nézőknek. A szereplőket igazi, élő állatokról mintázták, Simbát például egy dallasi állatkert oroszlánkölykéről, Bahatiról.

A most két éves állatról még egy hónapos korában készítettek felvételeket, hogy mozgását átültethessék Simba figurájába.

A dallasi állatkert most megosztott egy videót a kis Bahatiról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.