Brutális

9 éves kislányt öklelt fel egy bölény a Yellowstone Nemzeti Parkban - videó

A gyereket kórházba szállították.

2019.07.24 19:16ma.hu

Egy nagyjából 50 fős turistacsoport látogatott a Yellowstone Nemzeti Parkba nemrégiben. A túra során a látogatók testközelből szemlélhették meg a vadállatokat.

A csapat tagja volt egy 9 éves floridai kislány is, aki másokkal együtt egy bölényt tekintett meg.

A hatalmas állat egy ideig békésen legelészett, aztán valamiért megvadult, és a látogatók felé kezdett el rohanni. Két felnőtt ki tudott térni az útjából, ám a kislányt sajnos utolérte és a levegőbe repítette. A gyermeket azonnal kórházba szállították és sürgősségi ellátásban részesítették. Azóta már hazamehetett.

"Az élet a nemzeti parkban vad. Amikor egy állat a közelben van, akár az úton, akár a parkolóban, adjon neki helyet. Ha szükséges, forduljon meg és menjen a másik irányba, tegyen egy kitérőt, de az legyen a legfontosabb, hogy elkerülje vele az interakciót" - ismertették a park házrendjét egy közleményben az üzemeltetők.

Az esetet azóta is vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.