Színes

Nyolc kilométeren keresztül tolta egy nő lerobbant kocsiját három kanadai tinédzser

Összesen 2 és fél órán keresztül tolták a vadidegen nő autóját.

2019.07.23 08:27ma.hu

Három fiatal kiugrott egy esti fánkozásra a kanadai Fonthillben, mikor észrevettek egy nőt, akinek baljósan füstölt a kocsija. A fiatalok egy gyors vizsgálat után megállapították, hogy szivárog a hűtővíz, és nem lenne jó ötlet így tovább vezetni az autót.

A sofőr elmondta, hogy nincs pénze autómentőre, a fiúk ezért elhatározták, hogy hazatolják. A kis csapatnak egy másik sofőr is segített, hátulról világított a saját fényszórójával.

A nő otthona nyolc kilométerrel odébb volt, a fiúk végül két és fél órán keresztül tolták az autót.

Aeron McQuillin (18), Bailey Campbell (17), és Billy Tarbett (15) hihetetlen jófejsége természetesen zajos sikert aratott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.