Tragédia

Az óceánjáró 11. emeletéről ejtette le a kisbabát a nagypapa

Szörnyű baleset.

2019.07.08 15:16ma.hu

Tragikus baleset történt Puerto Rico egyik kikötőjében. Nagypapája a karjában altatta 18 hónapos kisunokáját a Freedom of the Seas nevű óceánjáró hajó tizenegyedik emeletén, mikor megcsúszott és leejtette a kislányt.

A kislány a kikötő lebetonozott részére esett, körülbelül 45 métert zuhant, és még a helyszínen halottnak nyilvánították vasárnap délután.

A Puerto Rico-i kormány, és a Royal Caribbean International hajótársaság elismerte a baleset tényét, és őszinte részvétüket fejezték ki a családnak, de további információt nem kívántak adni az ügyről.

Az amerikai kislány szüleivel, öccsével, valamint anyai és apai ágú nagyszüleivel volt nyaralni a luxusóceánjáró fedélzetén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.