Baleset

Igazi ámokfutást rendezett, egy gyalogost is elsodort egy autós Budapesten

A feltehetően ittas férfi végül a villamossíneken kötött ki.

2019.07.07 16:34ma.hu

Feltehetőleg ittasan vezette az autót az a személy, aki igazi ámokfutást rendezett Budapest XI. kerületében, a Szerémi úton.

A terepjáró sofőrje a járművel először korlátnak ütközött, majd a járdára felhajtva több táblát is kidöntött, elsodort egy hajléktalan férfit, végül a villamossínre hajtott az összetört járgánnyal, ahonnan már nem tudott tovább menni.

A Blikk fotóin jól látható, hogy a terepjáró jobb első gumija teljesen levált, és a lökhárítója is leszakadt. A baleset során a hajléktalan férfi könnyebb hámsérüléseket szenvedett.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivőjének közlése szerint elfogták a balesetet okozó sofőrt és büntetőeljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.