Tragédia

'Jó kis élet volt' - búcsúzott utolsó videójában a fiatal YouTube-sztár

Elköszönt követőitől, majd végzett magával.

2019.06.26 15:56ma.hu

Majdnem egy héttel eltűnése után, kedden megtalálták a 29 éves Desmond Amofah, ismertebb nevén Etika holttestét.

A fiatal YouTube-sztár telefonját, jogosítványát, pénztárcáját és egyéb személyes holmijait egy táskában találták meg a New York-i Manhattan hídon még hétfőn, másnap a holttest is meglett.

A brooklyni fiatal utolsó, nyolcperces videójában elköszönt követőitől. A közösségi média negatív hatásairól beszélt, arra biztatva követőit, hogy mértékletesen használják ezeket a platformokat. Nyíltan beszélt az öngyilkosságról. "Jó kis élet volt" - mondta a felvételen, melyet a videómegosztó azóta a közösségi irányelvek megsértése miatt eltávolított.

Etika 2012-ben kezdte internetes karrierjét, azóta több mint 800 ezer feliratkozót gyűjtött össze a YouTube-on és a Twitchen, 320 ezren követték a Twitteren, 252 ezren pedig az Instagramon.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.