USA

Megsimogatta a kutyát, és még el is mosogatott a világ legfurcsább betörője

Nem vitt el semmit.

2019.05.13 20:07ma.hu

Érdekes hívás érkezett nemrég a Vinton megyei seriffhivatalba: egy hamdeni lakos azt állította, hogy egy nő betört a házába, leült a kanapéra, megsimogatta a kutyát, aztán kiment a konyhába és elmosogatott.

Mire a rendőrök kiértek a helyszínre, a nő már továbbált. Épp a lakókat kérdezgették, mikor befutott egy hívás, hogy egy nő, akire ráillik a személyleírás, a közelben van, és sorra kopogtat be a házakba.

Ezután már hamar elkapták a - szemmel láthatóan valamilyen szer hatása alatt álló - nőt.

Cheyenne Ewinget, aki először nem a saját nevét adta meg, betörés gyanúja miatt tartóztatták le. 10 ezer dollár óvadék fejében szabadulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.