Bűncselekmény

Újabban így törnek be a betörők, vigyázzon!

A műanyag ajtó, ablak sem védi meg az otthonainkat.

2019.03.29 13:01ma.hu

A lenti eset Dunaharasztin történt, de már volt hasonló elkövetés többfelé is. A napokban történt lakásbetöréses eset felhívja a figyelmet az elkövetők módszereire. A műanyag ajtó, ablak sem védi meg az otthonainkat.

"Vigyázzatok az értékeitekre! Ma éjszaka a Bezerédi lakóparkban több helyre próbáltak betörni az alábbi módszerrel (2 helyen sikerrel jártak, az egyik sajnos a miénk volt). Műanyag bejárati ajtó megolvasztása a zár mellett és benyúlva, a belül hagyott kulccsal kinyitva a zárt ajtót. Csak kevésbé lenyomozható dolgokat vittek el, táska, pénztárca, ékszer, óra. Telefon, tablet, laptop, bár ugyanott voltak, nem érdekelte őket. Ezalatt az emeleten aludt a család" - számolt be róla Dunaharaszti Város facebookoldala.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.