Ítélet

Börtönbe megy a lány, aki vízbe lökte barátnőjét a 18 méteres hídról

Jordan Holgersonnak a vízbe csapódáskor eltört bordája átszúrta a tüdejét, és az esés óta pánikrohamai vannak.

2019.03.28 16:33ma.hu

Két nap börtönre ítélte a bíróság azt a 19 éves lányt, aki tavaly augusztusban lelökte barátnőjét egy 18 méter magas hídról Washington államban. Az áldozatnak, Jordan Holgersonnak a vízbe csapódáskor eltört bordája átszúrta a tüdejét, és azt mondta, hogy az esés óta pánikrohamai vannak - írja a SkyNews.

Holgerson korábban azt mondta, börtönben szeretné látni a nála két évvel idősebb lányt, az ítélettel tehát teljesült a kívánsága.

Taylor Smith viszont azt állította, nem akarta bántani barátnőjét: "Nem mert leugrani, és megkért, hogy lökjem le. Nem gondoltam a következményekre, azt hittem, hogy nem lesz baj".

Smith-t a börtönbüntetés mellett 38 nap közösségi munkára is ítélték veszélyeztetés miatt. Azt reméli, egyszer újra barátok lehetnek Jordan Holgersonnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.