Meg is halhatott volna

Megszólalt a tinilány, akit társa egy 18 méteres hídról lökött a vízbe

Jordan Holgerson börtönbe küldené a barátnőjét, mert majdnem megölte.

2018.08.18 11:44ma.hu

Vízbe lökött egy fiatal lányt a barátnője egy több mint 18 méter magas, Washington államban található hídról augusztus elején. Az esetről felvétel is készült.

A 16 éves Jordan Holgersonnak hat bordája eltörött, mindkét tüdeje, valamint több más testrésze is megsérült.

Az NBC-nek arról beszélt, börtönben szeretné látni az őt vízbe lökő, nála két évvel idősebb Taylort. Azt mondta, mikor eszébe jut, hogy majdnem meghalt a társa miatt, nem tud nem haragudni rá.

"Eleinte nem akartam bajba sodorni, de miután többet gondolkodtam ezen, azt szeretném, hogy börtönbe menjen, és elgondolkodjon azon, amit tett" - mondta az otthon lábadozó lány.

Arról is beszélt, hogy valóban azért mászott fel a hídra, hogy leugorjon, ám amikor szembesült a mélységgel nagyon megijedt. Taylor erre meglökte.

A hídon egyébként felirat figyelmeztet rá, hogy tilos az ugrálás, ám ez nem igazán tartja vissza a helyi fiatalokat.

Jordannek még napokkal az eset után is erős fájdalmai vannak. "A reggelek a legrosszabbak, még a lélegzetvétel is fáj. Fáj az oldalam, fájnak a vállam. Fel sem bírok kelni."

A lányhoz közel állók szerint Taylor egyszer sem látogatta meg az eset óta, ugyanúgy bulizik, mintha mi sem történt volna. Állítólag bocsánatot is csak szöveges üzenetben kért tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.