Szomorú

Ismét kórházba került a bangladesi faember

Az orvosok szerint az is kisebb csoda, hogy még él.

2019.01.25 11:41ma.hu

Abul Bajandra még 2016-ban került be először a hírekbe. A bangladesi fiatalember kezeire egy rendkívül ritka genetikai rendellenesség miatt fakéregszerű szemölcsök nőttek. Akkor egy nagyon hosszú, 25 műtétből álló operációsorozattal szabadították meg szemölcseitől.

Sajnos megint rossz hírek érkeztek. A CNN arról számolt be, hogy Bajandra ismét kórházba került és állapota rosszabb, mint valaha. Mint kiderült, a férfi 2017-ben saját felelősségére félbehagyta a kezelést és elhagyta a kórházat. A szemölcsök visszatértek, már nem csak a férfi kezein, hanem a lábain és más testrészein is.

A rendellenesség a nyilvánvaló kellemetlenségek mellett extra érzékennyé teszi a beteget a bőrrákra és a HPV-fertőzésre, így az orvosok szerint az is kisebb csoda, hogy a 28 éves férfi még él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.