Időjárás - színes

Ausztráliában már steaket lehet sütni a forró kocsiban

Legalábbis ezt állítja egy helyi étterem tulajdonosa.

2019.01.16 17:08ma.hu

Hőségriadó van Ausztráliában, már 46 fokot is mértek napközben. A hőség már tavaly óta tombol, emberek, állatok egyaránt nehezen viselik.

A Mildura városában található Mildura Dockside Cafe tulajdonosa érdekes kísérletet végzett: kedden délelőtt 11-kor egy darab nyers húst hagyott leparkolt autójában, majd délután négykor megörökítette az eredményt, mely nem volt más, mint egy teljesen átsült steak.

A képek magukért beszélnek, egyébként ez egy újabb meggyőző érv arra, hogy sosem szabad gyereket, állatot hagyni a tűző napon álló kocsiban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.