Persze, hogy csak rosszabb lett

Nagyon fájt a háta, ezért spermát fecskendezett a karjába a férfi

Ilyet még az orvosok sem láttak.

2019.01.18 16:15ma.hu

Másfél éven keresztül fecskendezte saját spermáját az alkarjába egy ír férfi, mert nagyon fájt a háta. Jól gondolja, a meghökkentő "kezelés" egyáltalán nem használt.

Mikor a derékközeli fájdalom már elviselhetetlenné vált, a 33 éves dublini férfi végül csak bement a kórházba. Kezelőorvosa csak mellékesen vette észre, hogy a férfi alkarja vörös és duzzadt, feltehetően valamilyen belső gyulladástól.

Mikor rákérdezett, a férfi elárulta speciális "kezelésmódját", bár az nem derült ki, miért gondolta, hogy a sperma majd enyhíti a hátfájását.

A férfi végül nem sok időt töltött a kórházban. Amint enyhült a hátfájdalma, eltűnt, még azelőtt, hogy az orvosok kezelhették volna a karját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.