USA

40 évet kapott a nő, aki kétéves gyerekét pénzért kínálta pedofiloknak

Egészen beteg pénzszerzési tervet eszelt ki a 25 éves texasi 'anya'.

2018.07.14 13:53ma.hu

Sarah Peters fotókat töltött fel a világhálóra saját kétéves gyermekéről, azzal a szöveggel, hogy "aki jól szeretné érezni magát egy kislánnyal", annak 1200 dollárért megszervezi.

A Montgomery (Texas) megyei nyomozók szerencsére gyorsan felfigyeltek a hirdetésre, egy fedett nyomozó "jelentkezett" is rá. Megbeszélték a találkozót, majd a bizonyítékok begyűjtése után elfogta a nőt - adta hírül a The Sun.

A 25 éves Sarah Peterst a héten ítélte el a bíróság. 40 évet kapott az ellene felhozott vádpontok, többek között prostitúció elősegítése és kiskorú veszélyeztetése alapján. 2038-ig biztosan börtönben marad. Gyermeke közben állami gondozásba került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.