Barlangban rekedt gyerekek

Kis híján tragédiával végződött a thaiföldi mentőakció

Miután az utolsó fiút is kihozták, elromlott a vízszint csökkentésére használt főszivattyú.

2018.07.11 10:11ma.hu

Kis híján tragédiával végződött a thaiföldi barlangban rekedt 12 gyerek és edzőjük mentése - írja a Guardian. A lap szerint miután az utolsó fiút kihozták, elromlott a vízszint csökkentésére használt főszivattyú. A búvárok és a mentést segítő személyzet ekkor még 1,5 kilométer mélyen voltak a barlangban, ahol elképesztően gyorsan kezdett növekedni a vízszint.

Három ausztrál búvár azt mondta, kiabálást hallottak a barlang belső részeiből, ahogy a mentőcsapat még bent tartózkodó tagjai próbálták minél hamarabb elérni a szárazföldet. Végül mindenki kiért szerencsésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.