Thaiföld

Barlangban rekedt gyerekek - Hollywood máris lecsapott a sztorira

Állítólag máris a helyszínen van két amerikai producer.

2018.07.10 17:04ma.hu

Még javában tartott a thaiföldi mentőakció, amikor a BBC szerint megjelent a helyszínen két hollywoodi producer. A lap szerint a Pure Flix amerikai, főként vallási tematikájú filmeket és műsorkat gyártó cég két tulajdonosa, Michael Scott és Adam Smith látogatott el Tham Luangba. Miközben a mentést figyelték, helyiekkel beszélgettek, állítólag filmet forgatnának az eseményekből.

Többen is megkérdezték a producereket, nem érzik-e tolakodónak a jelenlétet, erre Smith állítólag azt felelte, gyorsnak kell lenniük, mivel több hollywoodi gyártó cég is a helyszínre készül.

A BBC azt írja, egyelőre nem erősítették meg, hogy film készül a gyerekek mentéséről, de igyekeznek kideríteni az igazságot.

Közben a barlangban rekedtek utolsó csoportját is sikeresen a felszínre hozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.