Színes

Elképesztő videó: saját autója motorháztetőjén 'rabolt el' egy férfit a volt barátnője

Nagyjából 112 km/órás sebességgel száguldott a kocsi.

2018.06.30 17:03ma.hu

Videófelvétel is készült a megdöbbentő esetről, amikor egy férfi saját autója motorháztetején utazott az autópályán Miami környékén. A kocsi nagyjából 112 km/órás sebességgel száguldott - írja a Blikk.

Mint később kiderült, az autót a férfi volt barátnője vezette. Mivel korábban is használhatta a kocsit, úgy döntött, most is elviszi, és azzal megy el ex-barátjával közös lányukért.

A férfi viszont megpróbálta megakadályozni, hogy elvigye - így került fel a motorháztetőre, majd onnan hívta fel a rendőröket.

A rendőrök megállították a kocsit, mielőtt baleset történt volna.

"El kellett mennem a lányomért. Nem foglakozhattam mindenféle butaságokkal" - mondta később a volt barátnő, akit most gondatlansággal és károkozással is megvádoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.