Színes

Hazaengedték a kórházból Orbán Józsefet

A zenész tavaly ősszel tudta meg, hogy az agyában és a tüdejében is daganatos elváltozások vannak.

2018.06.28 10:49ma.hu
hirdetés

A gyógykezeléseknek köszönhetően a zenész agyából azóta szinte teljesen eltűnt a daganat, a kezelés azonban megviselte a szervezetét. A 100 Folk Celsius énekes-gitárosa egy darabig otthon lábadozott, folyamatosan javult az állapota, majd ismét kórházba került.

Azóta ismét javult az állapota, újra elkezdett enni, több ereje is van már, így hazaengedték a kórházból.

"Mielőtt eljöttünk a kórházból, Józsinak volt még egy CT-vizsgálata, hogy kiderüljön, kialakultak-e újra a daganatok a szervezetében, de a lelet alapján emiatt nincs okunk aggódni. Az étvágya is visszatért. Már csak a fejében kell rendet tennie, hogy ismét erőre kapjon. Bízom benne, hogy most sikerülni fog”- mondta Benkő Balázs, Benkő László fia a Ripostnak.

A zenészt most egy rajongóból lett jóbarát ápolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.