Kanada

Átzuhant a plafonon a világ legszerencsétlenebb tolvaja - videó

Vígjátékba illő menekülési kísérletet filmezett egy bolt biztonsági kamerája Kanadában.

2018.06.30 16:05ma.hu

Az egész azzal kezdődött, hogy egy fiatal férfi és nő lopott bankkártyával próbált üdítőt vásárolni egy kanadai boltban, ám lebuktak, és az eladó rájuk hívta a rendőröket. Ami ezután következett, az kész komédia. A férfi úgy próbált menekülni, hogy a rendőrök karjaiba lökte a nőt, ezután mindketten össze-vissza rohangáltak a boltban. A férfi közben azt is fontolóra vette, hogy egy zacskó szotyival támad az őt sokkolóval kergető rendőrre. A rendőr persze lesokkolta, ám pár pillanat múlva a férfi ismét megpróbált eliszkolni.

Eközben társnője a bolt hátsó raktárhelyiségébe szaladt, ott pedig bemászott a szellőző rendszerbe. Hogy közben egyenesen belenézett a biztonsági kamerába, már szinte mellékes, ugyanis azt nem kalkulálta bele, hogy az álmennyezet nem fogja elbírni, így a rendőrök szeme láttára átzuhant a plafonon. Nagyjából a bolt közepén ért földet. Még megpróbált elsétálni, mintha mi sem történt volna, aztán megadta magát végre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.