Légi

Meghalt a férfi, akinek a szaga miatt kényszerleszállást hajtott végre a repülő

Mint kiderült, nem higiéniás problémák, hanem egy súlyos fertőzés állt a háttérben.

2018.06.28 14:48ma.hu

Még a hónap elején söpört végig a világon a hír, mely szerint kényszerleszállást hajtott végre a holland Transavia légitársaság gépe a portugál Faróban, mert az egyik utas olyan büdös volt, hogy többen rosszul lettek. A gép a Kanári-szigetekről, Gran Canariából indult útnak a hollandiai Amszterdamba.

A férfi a gép végében ült, és olyan szaga volt, mint aki hetek óta nem fürdött - mondta el akkor az egyik utas a médiának. A személyzet először megpróbálta bezárni a vécébe, de ez nem működött. Ételt és italt sem tudtak felszolgálni.

Mint kiderült, nem az okozta a problémát, hogy a férfi nem fürdött rendesen, hanem hogy súlyos fertőzést kapott a nyaralása alatt - írja a People.

Az 58 éves Andrej Szucsilinnak nekrózisa alakult ki, ami a sejtek elhalásával jár. Ez kezelhető lenne ugyan, de gyors műtéti beavatkozást igényel. Szucsilinnek azonban először azt mondták az orvosok, hogy egyszerű strandfertőzést kapott el.

A repülős incidens utáni napon az idős férfi intenzív osztályra került, állapota súlyosra fordult. Sajnos nem sikerült megmenteni, a nekrózis továbbterjedt a veséire, szívére és tüdejére, végül június 25-én elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.