Légi

Szinte hihetetlen dolog történt Ferihegyen

Nem el-, hanem beloptak egy pénztárcát egy utas poggyászába.

2018.06.28 12:52ma.hu

Pár héttel ezelőtt történt a szokatlan eset. Egy angliai útról hazatérő utas döbbenten tapasztalta Ferihegyen, hogy egy ismeretlen, márkás, de szinte teljesen üres pénztárca került valahogyan a poggyászába, írja a Hvg.hu

A pénztárcában csekély összeg volt, mivel a reptéri fosztogatók valószínűleg kiürítették, vagy magát a tárcát is el akarták venni, ám véletlenül az ő poggyászába rakták be - mondta el a névtelenséget kérő utas.

Az utas a közösségi oldalon próbálta megtalálni a jogos tulajdonost.

Hogy ilyenkor mi a teendő, azt elsőre Hardy Mihály, a reptér kommunikációs vezetője sem tudta megmondani. Végül azt mondta, hogy a talált tárgyakhoz hasonlóan le kellene adni a tárcát, még ha az utas a saját poggyászában találta is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.