Állati

Rátámadt a cápa, de a búvár rájött, hogy csak szólni akar neki a ragadozó - videó

Rémisztő valóságra derült fény.

2018.06.23 09:09ma.hu

Az Atlanti-óceánban búvárkodott társaival Josh Eccles, amikor váratlanul mellette termett egy hatalmas citromcápa. Mivel a férfi tapasztalt búvár volt, tudta, hogy a citromcápák emberre is támadhatnak. Nem is kételkedett ebben, miután az állat túl közel úszott hozzá és egyre jobban elkezdte lökdösni.

Joshnak kellett némi idő, mire rájött, mit is akar mondani neki a cápa. Észrevette ugyanis, hogy a hasából kiáll egy hatalmas kampó és csak segítséget kér, hogy megszabadítsa tőle. A férfi nem habozott egy másodpercig sem, a cápa pedig nem maradt hálátlan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.