Állati

Az egész internet imádja a mosómedvét, aki mindenáron fel akart mászni a toronyház tetejére - videó

Először felmászott az egyik épületre, onnan leszedték, de így sem adta fel.

2018.06.18 16:00ma.hu

A mosómacit múlt héten, hétfőn egy irodaépület homlokzatáról szedték le sikeresen. Minden bizonnyal komolyan bosszankodhatott az állat, ugyanis kedden már egy minnesotai toronyház oldalán mászott kitartóan, mígnem szerdára felért az épület tetejére. A kisállat hihetetlen bátorsággal kúszott fel a 24 emeletes épület falán.

A helyi rádió közvetítette is a nem mindennapi teljesítményt. Mint kiderült, nappal felért a 21. emeletre, de éjfél körül már a 17. emeletnél pihent, minden bizonnyal a klímát nem szívlelte annyira négy emelettel feljebb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.