Állatok

Veszélyes vadállatok szöktek meg egy német állatkertből

Kiszabadult két oroszlán, két tigris és egy jaguár.

2018.06.01 14:09ma.hu

Veszélyes vadállatok szabadultak ki a németországi Lünebach állatkertjéből. Két oroszlán, két tigris és egy jaguár szökött meg. A BBC szerint egy medve is kiszabadult, de már lelőtték.

A rendőrség arra kéri a helyieket, ha tehetik, maradjanak otthon, és azonnal hívják őket, ha meglátják a vadállatok valamelyikét.

Az elmúlt éjszaka során nagy esőzések voltak Németországban, melyek következtében áradások alakultak ki. Feltehetően ezért tudtak megszökni az állatok.

Megvannak!

Sikerült rövid idő alatt befogni azt az öt vadmacskát, amelyek pénteken szöktek meg a Németország nyugati részén lévő Lünebach állatkertjéből - közölték helyi illetékesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.