Állati

Kiscicákat mentettek a Pest megyei motoros rendőrök

Az éhes és szomjas apróságokat megetették, megitatták, majd az állatoknak újdonsült gazdáik is lettek.

2018.05.31 16:00ma.hu
Fotók: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei szolgálatuk ellátása során 2018. május 31-én délben, az M5-ös autópálya ócsai kihajtójánál figyeltek fel az úttest mentén három szürke kismacskára. Amint a police.hu oldalon olvasható, az állatok ijedten húzták meg magukat a tűző napon, a rendőrök pedig azonnal cselekedtek: rádión "erősítést" kértek, és egy dobozban, biztonságba helyezve a cicákat, a közeli parkolóba vitték őket.

Az éhes és szomjas apróságokat megetették, megitatták, majd az állatoknak újdonsült gazdáik is lettek. A rendőrök között hamar akadt három jelentkező, akik amellett, hogy állatorvoshoz is elviszik a kismacskákat, örömmel vállalták későbbi gondozásukat is.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.