Szörnyű

Tragikus baleset: meghalt négy Máramaros megyei lány egy egyetemi buli után

Hazafelé tartottak, mikor autójukat elsodorta a vonat egy vasúti átjáróban.

2018.05.18 15:44ma.hu
hirdetés

Tragikus baleset történt csütörtök este Zsibónál. Négy Máramaros megyei lány meghalt, ötödik társuk pedig életveszélyesen megsérült, mikor autójukat elsodorta a vonat egy vasúti átjáróban. A lányok egy kolozsvári egyetemi ünnepségről tartottak hazafelé - írja az Újszó.

Az ütközés ereje három lányt kirepített az autóból, holttestüket a baleset helyszínétől több tucat méterre találták meg. Ketten a roncsok közé szorultak. Egyedül a sofőr élte túl a szörnyű balesetet. Eszméleténél volt, mikor kiérkeztek a mentők. Életveszélyes állapotban szállították a zilahi sürgősségire.

A sofőr valószínűleg figyelmetlenül hajtott át az átjárón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.