Gyermekprostitúció

Négyéves kislányát árulta az interneten

Ezer dollárt kért két óráért, és hogy bealtatózza a gyereket.

2018.03.26 13:53ma.hu

Saját négyéves kislányát kínálta szexre az interneten a houstoni Andrew Turley James. A férfi "Játssz apuci kislányával" címen adta fel hirdetését a Craiglist weboldalon. Ezer dollárt kért két óráért, és azért, hogy bealtatózza a gyereket, mielőtt a vevő megérkezik. Hozzátette, lehet, hogy lánya túl fiatal a közösüléshez, de minden más mehet.

A férfi mintegy 70 e-mailt váltott egy lehetséges vevővel, azt azonban szerencsére nem tudta, hogy beszélgetőparnere beépített ügynök - írja az Independent.

A férfit azután tartóztatták le, hogy a rendőr megjelent a gyermek otthonában, ahol édesanyjával lakott, apja pedig látogatóban volt náluk. A kislány öntudatlan állapotban, meztelenül feküdt egy ágyon, lepedővel letakarva. Édesanyja semmit nem tudott az esetről.

Az eset két évvel ezelőtt történt, a gyermek apját most ítélték el, 60 évet kapott. Leghamarabb 75 éves korában kérheti feltételes szabadlábra bocsátását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.