USA

Pisztolyt vett a 6 éves kislányának, hogy megvédhesse magát a suliban

Rendszeresen gyakorol is a gyerekkel.

2018.03.25 14:33ma.hu

Joshua McDonald egy 22-es kaliberű Ruger pisztollyal lepte meg 6 éves kislányát szülinapja alkalmából. A 26 éves férfi azóta minden hétvégén gyakorol a gyerekkel, hogy rendesen tudja kezelni a fegyvert. Az ajándék ellen a kislány édesanyjának, Joshua jegyesének sem volt kifogása. Nyolc éve vannak együtt Joshuával, azóta ő is sokat tanult a fegyverekről, megkedvelte őket.

Joshua szerint az utóbbi évek iskolai lövöldözései miatt különösen fontos lett a megfelelő fegyveres gyakorlat. Azért választott Roger pisztolyt a gyereknek, mert az nem üt akkorát vissza. Az apa egyébként nyolc éves kora óta vadászik, reméli, hogy hamarosan a kis Adrianna is vele tarthat.

Az őket kritizálóknak pedig azt üzeni, hogy fogjanak fegyvert, és nyissák ki a szemüket.

"Ha a gyerekeidet elriasztod a fegyverektől, az nem oldja meg a helyzetet. Tanítsd, szoktasd hozzá, támogasd őket! (...) Talán a gyereked lehet az egyetlen, aki megakadályozhat egy tömegmészárlást egy klubban vagy egy iskolában - mondta a férfi a Metro-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.