Merénylet

Elfogták a párizsi gázolásos merénylet elkövetőjét

Egyelőre nem tudni, a férfi miért hajtott a járőröző katonák közé.

2017.08.09 15:56ma.hu
hirdetés
Fotó: Reuters

A francia kormányfő bejelentette: Párizstól északra az autópályán elfogták azt a férfit, aki szándékosan katonák közé hajtott a francia fővárosban szerda délelőtt.

Korábbi híradások szerint megsebesítettek és őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit az autópályán Franciaország északi részén - ez lehetett az az akció, amiben elfogták az elkövetőt.

Az autó vezetője minden jel szerint szándékosan hajtott a Sentinelle terrorellenes hadművelet keretében járőröző katonák közé, de a támadó indítékát egyelőre nem ismerik - mondta egy rendőrségi forrás.

Az incidensben hat katona megsérült, három súlyosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.