Gyűlölködés

Dzurinda: A szlovák-magyar kapcsolatoknak ártanak a gyűlölködő politikusok

A szlovák-magyar kapcsolatoknak árt, hogy a Duna mindkét oldalán gyűlölködő politikusok ülnek a kormányokban - vélte Mikulás Dzurinda, az ellenzéki Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió elnöke a TA3 hírtelevízió egyik vitaműsorában.

2008.11.24 10:30MTI

"A Duna mindkét partján szocialista kormányok vannak, amelyek láthatóan nem tudják a feleletet napjaink aktuális kihívásaira, különösen a pénzügyi válságra és annak következményeire, ezért tartják fenn, illetve támogatják az ilyen gyűlölködő politikát" - jelentette ki a volt miniszterelnök.

A szlovákiai nemzeti kisebbségeknek szánt tankönyvekkel kapcsolatban megjegyezte: a földrajzi megnevezések használatát illetően pártja az eddigi gyakorlat híve, s ezt a javaslatot fogja támogatni a parlamentben is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.