Gázolás

Emberek közé hajtott egy teherautó Stockholmban (videó)

Egyelőre nem tudni, hányan sérültek meg, és hogy terrortámadás történt-e.

2017.04.07 15:43ma.hu
Fotó: Aftonbladet

Egy autós hajtott a járókelők közé a svéd fővárosban péntek délután - írja a BBC News. Egyelőre nem tudni, vannak-e áldozatai vagy sérültjei a gázolásnak.

Az Aftonbladet képei és információi alapján egy teherautó robogott végig az utcán, majd egy épület aljába rohant és kigyulladt.

Az eset a Drottninggatan utcában, Stockholm egyik fő sétálóutcájában történt. Az orosz RT a Twitteren egy helyszínen készült videót is megosztott, amelyen jó látható, hogyan menekülnek az emberek a teherautó elől.

Európában joggal tartatnak az ilyen jellegű gázolásoktól, hiszen az utóbbi évben több hasonló támadás is történt. Nizzában a nyáron több mint nyolcvanan haltak meg egy gázolásos merényletben a promenádon, de Berlinben és nemrég Londonban is volt hasonló támadás.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.