Amerikai elnök

Robot vigyázott-e Trumpra vagy csak egy speciális fegyver miatt nem látszott az igazi keze a testőrnek?

Van, aki szerint meg az amerikai akciófilm bérgyilkosára, Hitmanre hasonlít.

2017.01.23 18:58ma.hu

Donald Trump elnöki beiktatásán számos katonai és rendvédelmi tisztviselő tapasztalt "rendellenességet" az egyik testőr esetében. A 47 titkosügynök - akit sokan a bérgyilkos Hitmanhez hasonlítanak - karja ugyanis nagyon merevnek tűnt, még nyugalmi helyzetben is.

A további képeket és videókat felülvizsgálva az is kiderült, hogy órákon át ugyanabban a pozícióban volt a karja, ami élő végtag esetén szinte lehetetlen.

Szakértők szerint a műkéz alatt egy automata sorozatlövő bújt meg, amelyet végig készenlétben tartott a testőr.

A nyugalom megzavarása és a pánik végett nem voltak láthatóak a személyvédelmi eszközök, csak éppen a vak nem látta, hogy milyen furán viselkedik a titkosügynök.

Feltételezhetően egy FN-P90 puska lapult a férfi kabátujjában, ez kellően kisméretű ahhoz, hogy elférjen egy ilyen helyen.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.