Fennakadások a közlekedésben

Havazásra ébredtek Athénban

A hó miatt ideiglenesen le kellett zárni az Észak-Görögország felé vezető autóutat, mivel több hólánc nélküli teherautó elakadt.

2016.12.29 09:09MTI

Közlekedési fennakadásokat okozott csütörtök reggel az erős havazás Görögország déli részén - jelentette a görög közszolgálati televízió (ERT).

A hó miatt ideiglenesen le kellett zárni az Észak-Görögország felé vezető autóutat, mivel több hólánc nélküli teherautó elakadt.

A görög főváros, Athén központját reggelre vékony hóréteg borította. A hőmérséklet fagypont körülire süllyedt. A közszolgálati rádió tájékoztatása szerint az athéni városi vasúti közlekedés az északi szakaszokon leállt.

A hideg idő a meteorológusok szerint szombatig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.