Terror

Berlini merénylet: egy autós videóra vette a tömegbe hajtó kamiont (videó)

A merényletnek 12 halálos áldozata és 14 súlyos sérültje van. A feltételezett tettest továbbra is keresi a német rendőrség.

2016.12.23 08:15ma.hu
Fotó: AFP

A Bild.de német lap internetes oldalára felkerült egy videó arról, ahogy a kamion belehajt a berlini Breitscheidplatz téren rendezett karácsonyi vásáron nézelődő emberek közé.

A felvételen, amelyet egy autó fedélzeti kamerája rögzített, jól látszik, ahogy a kamion nagy sebességgel elrobog, majd néhány másodperccel később emberek menekülnek az autó irányába.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, hétfőn este egy lengyel rendszámú kamion nagy sebességgel beszáguldott az egyik legnagyobb karácsonyi vásárra. A támadásban 12 ember meghalt és 48-an megsebesültek.

A merényletet az Iszlám Állam magára vállalta, a feltételezett tettest továbbra is keresi a német rendőrség.



 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.