Terror

Iszlamista terroristákat öltek meg Groznijban

A hivatalos közlés szerint az összetűzésben a támadók közül négyen életüket vesztették, ketten pedig megsebesültek.

2016.12.19 10:00MTI

Öt iszlamista terroristát öltek meg Groznij külvárosában a csecsenföldi biztonsági szervek kommandósai - közölte vasárnap Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov.

Az események szombat este kezdődtek, amikor Groznijban egy személygépkocsi elütött egy rendőrt, aki megpróbálta igazoltatni annak vezetőjét. Az autóban ülők tüzet nyitottak a rendőrökre. A hivatalos közlés szerint az összetűzésben a támadók közül négyen életüket vesztették, ketten pedig megsebesültek.

A Rosszija 24 orosz állami televíziós hírcsatorna és a TASZSZ hírügynökség szerint a támadók az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű iszlamista terrorszervezet követői voltak. A csecsen vezető azt állította, hogy a csoport összes tagját likvidálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.