Jófogás

Gazdátlan csónakban ringatózott 1 millió dollárnyi kokain

A csónak a nyomok szerint a Dominikai Köztársaságból érkezett, és utasai illegális bevándorlók lehettek, akiknek azonban nyomuk veszett, csakúgy mint a vízi jármű "legénységének".

2016.12.11 15:32MTI


Egy millió dollár - 290 millió forint - értékű kokainra bukkant a rendőrség egy elhagyott csónakban szombaton Puerto Rico nyugati partjánál. A csónak a nyomok szerint a Dominikai Köztársaságból érkezett, és utasai illegális bevándorlók lehettek, akiknek azonban nyomuk veszett, csakúgy mint a vízi jármű "legénységének".

Ugyancsak szombaton Puerto Rico keleti partjánál még nagyobb kokainfogása volt a hatóságnak: 12,5 millió dollár értékben foglalt le a drogból egy bárkán. Utóbbin már emberek is akadtak, nevezetesen három Puerto Ricó-i férfi, akiket őrizetbe vettek.

Puerto Rico az Egyesült Államok társult állama. Csütörtökön látott napvilágot az a washingtoni kormányzati jelentés, amely szerint több mint 50 ezren haltak meg az Egyesült Államokban kábítószer-túladagolás miatt 2015-ben, többen, mint bármelyik korábbi esztendőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.