Rendőrség

Cserbenhagyásos gázolás: előtte kokainozott, utána szépségszalonba ment

Egy fiatal nő egy kölcsön kapott luxusautóval hétfőn Zuglóban elgázolt egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2016.11.10 09:57ma.hu

Budapest XIV. kerületében hétfőn délután, két óra körül haladt egy személyautó a Füredi utcában, amikor a 20. számú ház előtt elütött egy gyalogost. Az elgázolt idős férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy perceken belül életét vesztette, a gázoló sofőr ennek ellenére megállás és segítségnyújtás, illetve a rendőrség értesítése nélkül elhajtott a helyszínről.

A kerületi rendőrök néhány órával később, kora este a közeli Szugló utcában megtalálták a gázoló autót, majd előállították a kapitányságra a járművet vezető 25 éves nőt, akivel szemben még aznap este büntetőeljárást is indítottak, halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és segítségnyújtás elmulasztásának bűncselekménye miatt.

A kerületi ügyészség egyúttal indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását is a Budai Központi Kerületi Bíróságon, mert úgy ítélték meg, hogy a gyanúsítottnak a baleset utáni magatartása, valamint a terhére róható bűncselekmények komoly tárgyi súlya miatt reális az esetében a szökés és elrejtőzés veszélye.

MTI Mihádák Zoltán

Az elsődleges orvos-szakértői vizsgálatok eredménye szerint kokaint fogyasztott az a fiatal nő, aki egy kölcsön kapott luxusautóval hétfőn Zuglóban elgázolt egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Az elütött idős férfi a helyszínen meghalt. A nőt két órával később egy szépségszalonban találták meg a rendőrök. A köztévé úgy tudja, épp műszempillát csináltatott - írta a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.