Állati

És akkor 20 000 kacsa átmasírozott az úton

Alaposan feltartotta a közlekedést a véget érni sosem akaró, hömpölygő kacsafolyam.

2016.11.20 17:19ma.hu

Nem mindenki tarthatta jópofának a végeláthatatlan kacsavonulást, az emberek nagyrésze viszont türelmesen várt vagy fényképezkedett, amíg a szárnyashadtest egy kínai úttesten átvonult.

A tömött sorokban gördülő madarakat mintha egy láthatatlan mozgó szőnyeg szállította volna - egyre csak jöttek, jöttek, jöttek, jöttek és jöttek.

A közösségi oldalra feltöltött videó alatti kommentekben persze megpróbálták kitalálni, hova s miért vonulhat ez a sereg. Némelyek szerint a Black Friday miatt indultak el, mert akciós a szupermarketben a búzacsíra, mások szerint viszont Pekingbe mentek, pekingi kacsának.... :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.