Állati

Kemény tél, kemény orosz, kemény kutya

Egy jeges vízbe esett kutya harcol az életéért, akár még saját élete árán is. Ám a megmentésére siető orosz férfit nem olyan fából faragtak, hogy ne érje el, amit akar.

2016.11.20 16:51ma.hu

Egy névtelen, ámde félmeztelen orosz hőst ünnepelhetünk a következő videó megtekintésével. Egy apró kutya alatt beszakadt a jég, és képtelen volt saját erőből kievickélni. A filmet forgató férfi szerint épp a mentőegység érkezését várták, amikor egy pólótlan férfi kezdett szaladni a vacogó állat felé.

Óvatosan a hártyavékony jégre ereszkedett, és megpróbálta kiemelni a rémült kutyát. Ám az annyira félt, hogy többször megharapta a segítségére sietőt.

Ám a félmeztelen bátor ember nem adta fel, és több próbálkozás után sikerült megragadnia a kutya nyakszirtjét, majd egy határozott mozdulattal kiemelte a jeges vízből - és jó messzire hajította, hogy azért ne harapjon ki belőle hálája jeléül még egy darabot.



via GIPHY

Bár a kutya a kiemelést követően azonnal elrohant, a segítségére hívott, nem sokkal ezután érkező mentőegység ellátta a férfi kézsérülését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.