Borzalom

Szolgálati fegyverével ölte meg terhes barátnőjét

Lelőtte szolgálati fegyverével terhes barátnőjét egy 23 éves bécsi rendőr, aki a gyilkosság után első közös gyermekükkel is végzett: a szomszédos szobában játszó egyéves kisfiút megfojtotta.

2016.10.10 17:39ma.hu

A 23 éves rendőrt órákig faggatták, míg végre kibökte az igazságot: szolgálati fegyverét a figyelmeztetések ellenére otthon, egy dobozban tartotta. Október 2-án ezzel a fegyverrel támadt rá terhes barátnőjére, lelőtte, majd kisfiával is végzett. A két holttestet kocsija csomagtartójába rakta, és három nappal később elutazott “velük” Stájerországba – írja a The Local.

A nyomozóknak elmondta, hogy már hónapok óta veszekedett barátnőjével, aki többször is kezet emelt rá, és előfordult, hogy bezárta őt a lakásukba. A gyilkosság napján szakítani próbált az állapotos nővel.

A kettős gyilkosság után eltűnt személyként jelentette be barátnőjét, azt próbálta elhitetni a hatóságokkal, hogy a nő elvitte magával kisfiát, és már messze jár.

A közös lakásukban talált vérnyomok viszont más történetről árulkodtak. A rendőrség nyomozást indított, végül a rendőr szüleinek kertjében elásva találták meg a nő és a gyerek holttestét.

A 23 éves tiszt kollégái szerint barátságos, elkötelezett rendőr volt. Elfogása és kihallgatása után mindent töredékesen bevallott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.