Bűncselekmény

Két nőt is megöltek az éjszaka

Kaposváron és Budapesten is holtan találtak egy-egy nőt.

2016.09.21 07:05MTI

Megöltek egy 32 éves nőt a fővárosban

A tájékoztatás szerint a bűncselekmény vasárnap este és kedden kora délután között történhetett a X. kerületi Harmat utca egyik társasházi lakásában.

Közölték: az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást, és elfogatóparancsot bocsátottak ki egy 44 éves balatonfűzfői férfi ellen.

Családi erőszak áldozata lett

Holtan találtak egy nőt az esti órákban egy kaposvári családi házban; az elhunyt családon belüli erőszak áldozatává vált - tudatta szerda hajnalban honlapján a rendőrség.

A nyomozók azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést és tanúkutatást az elkövető felkutatása és elfogása érdekében - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.