Tragédia

Hídnak ütközött egy Pestre tartó szállodahajó Bajorországban - új részletek, képek!

A két áldozat közül az idősebb férfi a kapitány képviseletében felhatalmazással rendelkezett a hajó vezetésére, a másik matróz volt.

2016.09.11 19:12MTI

Hídnak ütközött vasárnapra virradóra Bajorországban a Duna-Rajna-Majna csatornán egy szállodahajó, a bajor rendőrség szóvivője szerint a balesetben két ember meghalt, és mindketten magyar állampolgárok voltak.

Az áldozatok a hajó legénységéhez tartoztak, egyikük 33, a másik 49 éves férfi volt. A német média híradásai szerint az ütközés következtében teljesen összeroncsolódott a hajóparancsnoki kabin és a legénység két magyar tagja a kabinroncsba szorulva halt meg.

[1/12]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal
  4. 4. oldal
  5. 5. oldal
  6. 6. oldal
  7. 7. oldal
  8. 8. oldal
  9. 9. oldal
  10. 10. oldal
  11. 11. oldal
  12. 12. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.