Tragédia

Hídnak ütközött egy Pestre tartó szállodahajó Bajorországban - új részletek, képek!

A két áldozat közül az idősebb férfi a kapitány képviseletében felhatalmazással rendelkezett a hajó vezetésére, a másik matróz volt.

2016.09.11 19:12MTI

Az Egyesült Államokban bejegyzett Viking River Cruises utazási társaság Budapestre tartó szállodahajóján 181 utas és 49 fős legénység tartózkodott. Az utasok az ütközés után még négy órán át a hajó fedélzetén voltak, kimentésük reggel hatkor kezdődött. Mintegy kétszáz fős mentőcsoport vett részt az evakuálásban. A hajó oldalához a partról egy pallót illesztettek és ezen keresztül vezették ki az utasokat. A turistákat autóbusszal egy közeli településre vitték.

A Viking River Cruises egyik szóvivője közölte: munkatársaik Nürnbergben tartózkodnak, hogy a helyi hatóságokkal együttműködve fényt derítsenek a baleset részleteire. Az utasok választhatnak, hogy hazatérnek vagy pedig egy másik csoporttal folytatják az útjukat.

prev[5/12]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal
  4. 4. oldal
  5. 5. oldal
  6. 6. oldal
  7. 7. oldal
  8. 8. oldal
  9. 9. oldal
  10. 10. oldal
  11. 11. oldal
  12. 12. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.