Tragédia

Késelés Londonban: egy ember meghalt, öt megsebesült

A támadónak mentális problémái lehettek, de nincs kizárva a terrortámadás lehetősege sem.

2016.08.04 08:10ma.hu

Egy embert megölt, további ötöt pedig megsebesített a késével egy 19 éves fiú London belvárosában szerdán késő este. A rendőrség szerint mentális problémái lehettek a támadónak, de egyelőre a terrortámadás lehetőségének vizsgálatát sem zárják ki a nyomozásban.

Képek: Twitter@XHNews

Egy idős nőt megölt, két másik nőt, illetve három férfit pedig megsebesített szerda este 10 óra után egy férfi a belvárosi Russel téren Londonban - közölte a BBC.

A rendőröket fél 11 körül hívták ki, akik nem sokkal később egy sokkolóval leterítettek és le is tartóztattak egy 19 éves férfit.

A hatóság szerint a mentális problémáknak "jelentős szerepük" lehetett a támadásban, de egyelőre a terrorszálat sem zárják ki a nyomozásban. Ezt a gyilkossági osztály vezeti, amelynek a terrorelhárító osztály is segítséghet nyújt.

A halálos áldozat egy hatvanas éveiben járó nő volt, akit a helyszínen elláttak a mentősök, de nem sokkal később meghalt. A további sérülésekről a BBC nem tudott pontosabb információval szolgálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.